Ofte stilte spørsmål

Jobbutstyr.no representerer bransjens mest komplette arbeidsskosortiment levert av anerkjente Sievi. Sortimentet er for proffmarkedet som trenger arbeidssko med og uten vern.

I tillegg fører vi sko fra Sika, Tretorn, Dunlop, Cofra, Elten og Brynje.

Trenger du å beskytte hendene har vi alt innen hansker fra anerkjente Granberg.

Har du et spørsmål til oss, hjelper vi deg mer enn gjerne. På denne siden finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi mottar. Finner du ikke noen svar her - er du velkommen til å kontakte oss via chatten eller ved å bruke vårt kontakt oss -skjema.

Hvordan er Sievi vernesko og yrkessko i størrelsen? Sievi oppleves som god i størrelsen. Er du usikker kan du måle foten din fra kanten bak på hæl og diagonalt fram og opp til tuppen av storetåneglen. Målet du da får regner du om til millimeter (mm). Deretter finner du målet (rund oppover til nærmeste størrelse) under Mondopoint i Sievi´ størrelsestabell. Størrrelsestabellen finner du som et produktbilde på samtlige skoprodukter.

Jeg ser at noen sko er merket med XL. Hva betyr det? Det betyr at skoen innvendig er litt bredere i partiet over vristen og rundt tåfestet. Skoen er da tilpasset det vi kaller for en nordisk lest. Folk har som kjent bredere føtter i Norden enn hva som er tilfelle i f.eks Asia.

Har jeg bytterett og/eller angrerett? Ja. Privatpersoner har 14 dager bytte- og angrerett. Ved kjøp av 2 eller flere skopar på samme ordre bortfaller angre- og bytterett. Du må selv dekke alle fraktkostnader.

Bedrifter har verken angrerett, bytterett eller returrett.

Hvordan prissetter dere varene? Jobbutstyr.no baserer alle produktpriser på Sievi´ til enhver tids gjeldende prislister. Prisavslag/rabatter gis effektivt på veiledende anbefalte ut-priser. Bedrifter kan forvente prisavslag. Privatpersoner er velkommen til å handle til standardvilkår.

Er det garanti på skoprodukter kjøpt hos Jobbutstyr.no? Ja, vi har 12 måneders garanti mot fabrikasjonsfeil. Opplever du at noe ikke funker som det skal på dine vernesko eller yrkessko, er det bare å henvende seg til kundeservice. Husk at bruksslitasje ved normal bruk ikke er en fabrikasjonsfeil. Vi lover å hjelpe deg så godt vi kan. Det må fremlegges kvittering på at skoene er kjøpt hos oss.

Følger det med innersåler i skoene dere selger? Ja, det følger med løse innersåler i alle sko fra Sievi, bortsett fra på klogger/tresko som har fast såle. De modellene som har løs innersåle vil ha aktuell innersåle avbildet som et produktbilde. Ønsker du å oppgradere til bedre såle kan du selvsagt gjøre det. Du vil uansett få med standardsålen som er avbildet.

Selger dere tresko? Nei, alle våre klogger er laget i andre materialer. Våre produsenter tilbyr ikke klogger laget av tre.

Sko som leveres med oppgradert innersåle har egne symboler på produktbilde: 
Sievi Comfort (symbol = umerket, dette er standardsålen alle sko har som et utgangspunkt)
Sievi Dual Comfort (symbol = DUAL)
Sievi Thermo Alu (symbol = ALU)