Sievi Cobra

Sievi Cobra – unik komfort i arbeidsdagen.

Når det gjelder Sievi Cobra-modellene, har utgangspunktet for planleggingen vært å utvikle produkter med en utmerket passform, markedets mest avanserte støtdemping og utmerkede grep, uten å gi avkall på produktenes slitasjestyrke, sikkerhet og utseende.

Cobra-modellene er bygget på en lest med utmerket passform for foten, og har en tåhette i kompositt.

Sålens enestående grep og slitestyrke garanteres gjennom friksjonssålen TractionPro, som har et kraftig sålemønster samt en sporty geometri. Dette gir en komfort og et grep du aldri tidligere har opplevd på forskjellige underlag, og under alle værforhold. Den PU-forsterkede tåhetten, som er støpt sammen med yttersålen, gjør at modellene i Cobra-produktfamilien også er godt egnet til harde arbeidsmiljø. I tillegg til den integrerte tåhetten i kompositt, har modellene i beskyttelsesklasse S3 også en separat PU-beskyttelse av overmaterialet som øker slitestyrken. Det fleksible spikertrampet i stål, utviklet av Sievi, gjør at man kan arbeide trygt i alle typer arbeidsmiljø.

Sievi’s nye Cobra-kolleksjon tilbyr brukerkomfort og ekstra støtdemping spesielt i områdene som gir støtte til foten. Kombinasjonen av en sålestruktur med en moderne design og den suverene FlexEnergy® komponenten, gir en utrolig behagelig brukeropplevelse hele arbeidsdagen, uavhengig av arbeidsforhold og oppgaver. Ved hjelp av FlexEnergy®-komponenten får skoen en maksimal støtdemping. Komponenten binder til seg energien som oppstår ved bevegelse, og over 55 % av denne energien tilbakeføres til deg for hvert steg. Det er laget av produktet TPU-Infinergy®, som er verdens første termoplastiske polyuretanskum fra BASF.